• Snabbt
4
The Pink Stuff alt The Pink Stuff Miracle Cleaning Paste 850 g

The Pink Stuff Miracle Cleaning Paste 850 g • The Pink Stuff • PIPA850120

Produktnummer: PIPA850120
59 kr
I lager
The Pink Stuff Miracle Cleaning Paste 850 g
The Pink Stuff Miracle Cleaning Paste är en lätt slipande rengöringspasta som kan användas till det mesta. Rengör kastruller, grillen, duschen, spisen, mässing eller varför inte skosulan? Rengöringspastan tar bort ingrodda fläckar, rost, smuts i ett svep! Dessutom består The Pink Stuff Miracle Cleaning Paste till 99 % av naturliga ingredienser. Slipp onödiga kemikalier och gamla ingrodda fläckar med storsäljaren från The Pink Stuff!

Mer information

The Pink Stuff Miracle Cleaning Paste 850 g
The Pink Stuff Miracle Cleaning Paste är mirakelpastan som blivit viral på sociala medier. Rengöringspastan är lätt slipande och tar bort de flesta typer av fläckar och går att använda på allt från stekpannan till båten. Rengöringspastan är inte bara tuff mot fläckar utan även vegansk och består av 99 % naturligt innehåll. Bra för både människa och miljö. Applicera med mjuk trasa eller svamp, gnugga försiktigt och skölj av med vatten.

Testa alltid produkten på en liten, dold yta först. Ej lämpad för varma ytor. Använd med försiktighet på ytor av glas, plast, akryl, keramik, polerat stål och keramiska kokplattor för att undvika repor.

Volym: 850 gram